Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  HBO za poneti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 05. 2011.

Izvor: Danas

HBO za poneti

Usluga HBO GO, dostupna svim korisnicima interneta koji imaju pretplatu na HBO i to je „video na zahtev“ dostupan na svakom kompjuteru na internet mreži, rečeno je juče na konferenciji za novinare.

Usluga se za sada može koristiti u okviru SBB D3 digitalne televizije.

HBO GO nudi najnovije filmove i odabrana ostvarenja originalne HBO produkcije dostupne čak i pre njihovog premijernog prikazivanja na standardnim HBO kanalima. Ova usluga omogućava korisnicima da gledaju odabrani program na svom računaru kad god to žele, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tako što mogu gledati filmove ili serije koliko god često to žele.

Usluga će biti dostupna pretplatnicima na području regiona eks-YU, što znači da korisnik može da putuje kroz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju i Bugarsku i da uz odgovarajuću brzinu internet veze uživa u HBO GO sadržaju u svakoj od ovih zemalja.

Pretplatnicima se mesečno nudi više od 100 sati različitih programa: filmova, serija, dokumentarnih programa i koncerata. Ponuda se nedeljno ažurira, tako da je u ponudi uvek nešto novo za gledanje.

V. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi