Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Organizator otkazane debate u Nišu objavio snimak „poplavljene“ sale
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 04. 2019.

Izvor: N1

Organizator otkazane debate u Nišu objavio snimak „poplavljene“ sale

Institut za evropske poslove objavio je na Tviteru snimak u kojem se vidi uređena sala niškog hotela koji je otkazao gostoprimstvo debati sa Oljom Bećković i Ivanom Ivanovićem pod izgovorom da je sala poplavljena zbog havarije.

Niški hotel „New City“ otkazao je juče gostoprimstvo Institutu za evropske poslove na dan održavanja debate pod nazivom „Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti“, navodeći da je, kako je saopštio taj institut, cela sala poplavljena zbog havarije.

Na debati je bila najavljena – kao moderatorka – novinarka Olja Bećković, profesor medijske etike dr Čedomir Čupić, novinari Ivan Ivanović i Milojko Pantić i zamenica urednika NIN-a Vesna Mališić.

Institut za evropske poslove objavio je večeras na svom Tviter nalogu snimak načinjen sa spoljašnje strane izloga sale u kojoj je trebalo da bude održana tribina.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi