Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Adria Media Group preuzima 100 odsto vlasništva u Adria Media Zagreb
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 04. 2019.

Izvor: Beta

Adria Media Group preuzima 100 odsto vlasništva u Adria Media Zagreb

Adria Media Group (AMG) saopštila je danas da je sa Styria Media International otpočela proces kupoprodaje 25 odsto udela vlasništva Styria Media International u Adria Media Zagreb čijim će okončanjem preuzimanja AMG imati 100 odsto vlasništva Adria Media Zagreb.

AMG je navela da je odluka o potpunom preuzimanju vlasništva nad Adria Media Zagreb nastavak investicije s posebnim fokusom na digitalizaciju medija i učvršćivanje reginalno dominantne pozicije AMG u life style segmentu.

"S druge strane, za Styria Group, vodećeg izdavača news segmenta u printu i vebu, ova odluka izlaska iz magazina posledica je jasnog strateškog fokusa na osnovno news poslovanje", navodi se u saopštenju i dodaje da je Adria Media Zagreb u prethodnoj godini ostvarila "impresivne rezultate i transformisala se u lidersku medijsku kuću magazina s jasno definisanom dugoročnom i održivom strategijom njenog razvoja".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi