Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ostavka Nedima Sejdinovića na mesto predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 03. 2019.

Izvor: FoNet

Ostavka Nedima Sejdinovića na mesto predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedim Sejdinović saopštio je danas da je podneo ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga, ali će profesionalnu karijeru nastaviti u tom udruženju.

Sejdinović je u pisanoj izjavi naveo da će NDNV uskoro održati skupštinu na kojoj će biti usvojen novi statut i izabrani novi organi upravljanja, a u toku je i rad na izradi strateškog plana, koji će dugoročno odrediti ciljeve i metode budućeg delovanja udruženja.

Kao što sam rekao pre par meseci na proslavi 29. rođendana NDNV, došlo je vreme da nove generacije novinara i saradnika preuzmu upravljanje udruženjem, a da mi, nešto iskusniji, budemo sa njima i uz njih, naveo je Sejdinović.

On je istakao da je ponosan što je doprineo stasavanju sjajne ekipe mladih novinara, članova i saradnika NDNV, koji će znati da se nose sa brojnim izazovima. Želim da vas uverim da moja ostavka nema veze sa najnovijim talasom pretnji i uvreda kojima sam ovih dana izložen, kao i da sam siguran da ću i u budućnosti biti meta mržnje i verbalnog nasilja, jer je to sastavni deo posla kojim se bavimo u ovim nesrećnim vremenima, poručio je Sejdinović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi