Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Stefanović: Svi novinari u Srbiji uživaju bezbednost
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 03. 2019.

Izvor: Beta

Stefanović: Svi novinari u Srbiji uživaju bezbednost

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su period od 2002. do 2008. godine u Srbiji obeležila ubistva novinara, ali da danas svi novinari u Srbiji uživaju bezbednost.

"Svako ko zapreti novinaru, automatski pravda dolazi najbrže moguće. Ti ljudi se hapse, procesuiraju, privode tužilaštvu i sudovima. Svaka pretnja, svako nasilje, svaki udarac. Pooštravamo zakonske kazne", izjavio je Stefanović na otvaranju policijske stanice "Istok" u gradskom prostoru koji je ranije koristila Niška televizija.

On je kazao da se Ministarstvo koje vodi trudi da ojača kapacitete policije, tužilaštva i sudova, kako bi se počinioci krivičnih dela što pre "doživeli pravdu".

Stefanović je danas položio venac na spomen-ploču policijskim službenicima poginulim tokom NATO bombardovanja 1999. godine u Policijskoj upravi u Nišu i podsetio da je u tom periodu poginulo 165 policajaca.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi