Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Poverenica osudila pretnje smrću Sejdinoviću, sa istog profila pretnje i glavnom uredniku Bete
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 02. 2019.

Izvor: Beta

Poverenica osudila pretnje smrću Sejdinoviću, sa istog profila pretnje i glavnom uredniku Bete

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković osudila je danas pretnje i uvrede koje su putem društvene mreže Fejsbuk upućene predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću.

Poverenica je na Fejsbuk profilu te institucije upozorila da je izazivanje rasne, nacionalne i verske netrpeljivosti nedopustivo i zabranjeno Ustavom.Dodala je da očekuje da će nadležni organi hitno reagovati.

Sejdinoviću su pretnje smrću i teške i prostačke uvrede upućene u petak sa fejsbuk profila "Srbija naša zemlja".Sa istog profila danas su upućene pretnje smrću i teške uvrede glavnom uredniku Bete Draganu Janjiću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi