Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Verici Barać otkazano učešće na skupu o korupciji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 06. 2010.

Izvor: Blic Onlajn

Verici Barać otkazano učešće na skupu o korupciji

Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać izjavila je da je jedini razlog zbog kojeg nije učestvovala na današnjem skupu o korupciji taj što joj je dan uoči održavanja skupa javljeno da se njeno učešće otkazuje.

Verica Barać je navela u saopštenju da je zbog toga Savet iznenadilo objašnjenje moderatorke skupa Jelke Jovanović da predsednica Saveta nije učestvovala iz tehničkih razloga. "Savet je začuđen i što je, uprkos činjenici da je moderatorka skupa dan uoči održavanja diskusije lično otkazala učešće predsednici Saveta sa obrazloženjem da će umesto nje u debati učestvovati predstavnik Transparentnosti Srbija, ime Verice Barać ostalo na zvaničnoj listi učesnika, što je ostavilo utisak da se ona nije odazvala pozivu na skup", navela je Verica Barać.

Jelka Jovanović potvrdila je da je lično pozvala Vericu Barać i da joj je otkazala učešće, ali da su zaista u pitanju tehnički razlozi, jer su neki od ranije pozvanih učesnika potvrdili učešće. Ona je izrazila je žaljenje zbog nesporazuma i precirizala da u Pres klubu Medija centra mogu učestvovati samo tri sagovornika.

"Nadam se da ćemo sa Savetom moći da u najskorijoj budućnosti organizujemo skup. Osećam obavezu da u najskorije vreme održimo skup na kojem će govoriti i Verica Barać, posebno zbog velikog interesovanja medija za današnji događaj izazvanog ranije najavljenim učešćem Verice Barać", rekla je Jelka Jovanović.

Ona je precizirala da je u najavi Medija Centra, koja je jutros poslata medijima, najavljeno učešće govornika među kojima nije bila Verica Barać. U Medija centru danas je održan skup "Korupcija - društveni problem i sociopatološka pojava u modernom društvu".

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi