Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Dijana Bajalović još ćuti o dozvoli VAC-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 05. 2010.

Izvor: Pres

Dijana Bajalović još ćuti o dozvoli VAC-u


Beograd - Komisija za zaštitu konkurencije još uvek nije saopštila da li će nemačkoj medijskoj grupi VAC dozvoliti da kupi 60 odsto akcija „Novosti“.

Pres je prošle nedelje objavio nezvaničnu informaciju da će Komisija ipak izdati potrebnu dozvolu VAC-u, ali predsednik Saveta Komisije Dijana Marković-Bajalović i dalje uporno odbija da odgovori da li je ova informacija tačna.

Odgovor da li će VAC dobiti dozvolu nismo mogli da dobijemo ni od drugih članova komisije, jer je samo predsednica Saveta zadužena za izjave medijima.

S druge strane, advokati Stanka Subotića koji je u Srbiji optužen za šverc cigareta, predali su specijalnom tužiocu za organizovani kriminal Miljku Radisavljeviću Subotićevu izjavu u vezi privatizacije „Večernjih novosti“. Subotićev advokat Radoslav Tadić rekao je da je Tužilaštvu dostavljena i dokumentacija o svim firmama i pojedincima koji su učestvovali u procesu.

D. I.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi