Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pašiću "Zlatno zrno"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 05. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Pašiću "Zlatno zrno"


Velika Plana - Udruženje kulturnih stvaralaca Srbije "Zavičaj" i Međunarodni festival novinara o selu i poljoprivredi "Selo pres" dodelili su nagradu "Zlatno zrno Srbije" za 2010. godinu Slobodanu Pašiću, novinaru "Večernjih novosti", dopisniku iz Zrenjanina.

Kako je istaknuto u saopštenju žirija Međunarodnog festivala novinara, Pašiću je nagrada dodeljena zbog posvećenosti novinarskom poslu i višegodišnjeg uspešnog pisanja za "Večernje novosti", posebno o agraru, čime je doprineo razvoju sela i poljoprivrede Srbije.

Priznanje našem novinaru, na svečanosti u hotelu "Plana" u Velikoj Plani, uručila je Ljiljana Smajlović, predsednica Društva novinara Srbije.

Z. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi