Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  NS: Diktatura RTS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 04. 2010.

Izvor: Politika

NS: Diktatura RTS-a


Nova Srbija je juče saopštila da je „odluka tzv. Kolegijuma RTS-a, koji se stavio u službu DS-a, pritisak na javnost i nastavak medijske hajke i linča na Velimira Ilića, predsednika Nove Srbije”.

Potpuno je jasno da se iza takve odluke krije Aleksandar Tijanić, koji u svom, već oprobanom maniru kupuje novi mandat dajući sebi za pravo da određuje ko sme, a ko ne da učestvuje u emisijama na Javnom servisu”, navodi se u saopštenju Informativne službe NS.

„RTS se bez ikakvog prava stavlja na stranu jednog od učesnika emisije, Jelene Trivan koja je sve vreme svesno provocirala i vređala Velimira Ilića, optužujući ga bez dokaza”, navodi se u saopštenju i podseća da je „Aleksandar Tijanić nedavno narodne poslanike Nove Srbije nazvao ’podmuklim političarima’ jer je poslanička grupa NS, po ko zna koji put ostala bez odgovora” na određena pitanja, među kojima je i pitanje „ko će stotinama hiljada građana nadoknaditi višemilionsku štetu koju su pretrpeli plaćajući SMS-ove zbog ’kockarske igre’ koja je organizovana na RTS-u”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi