Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Startovale južne vesti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 03. 2010.

Izvor: Danas

Startovale južne vesti


Pirot - Južne vesti, naziv je regionalnih dnevnih internet novina koje postoje od sredine januara ove godine i vestima pokrivaju ceo region južne i istočne Srbije.

Glavni urednik Južnih vesti Predrag Blagojević izjavio je juče u Pirotu da preko ovih internet novina žele da informišu Srbiju o dešavanjima na jugu, a istovremeno da građane iz tog dela Republike informišu o događajima u njihovom komšiluku, odnosno iz susednih opština.

- Čitanje je besplatno. Cilj nam je da plasiramo lepe vesti iz ovog dela Srbije. Imamo široku dopisničku mrežu i nastojimo da pokrijemo sve opštine u ovom regionu . Za sada su to samo kratke vesti, ali imamo i rubrike ‘’Intervju’’ i ‘’Južne vesti istražuju’’, kao i kolumne. U planu je i pokretanje projekta, koji podrazumeva da nam građani sa lica mesta, SMS porukama preko mobilnih telefona šalju vesti i slike, kaže Blagojević, dodajući da je njihov sajt www.juznevesti.com.

Z. P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi