Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vukotić: Nisam potpisao ugovor o prodaji "Večernjih novosti"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 03. 2010.

Izvor: Politika

Vukotić: Nisam potpisao ugovor o prodaji "Večernjih novosti"


Generalni direktor kompanije „Novosti" i glavni urednik „Večernjih novosti" Manojlo Vukotić saopštio je sinoć da nikada nije potpisao ugovor sa nemačkom kućom VAC o prodaji tog lista.

„Nisam mogao ni prodavati ni posredovati jer su 'Novosti' bile u većinskom vlasništvu malih akcionara. Mogle su se prodavati samo javno, na berzi, kao što je i učinjeno 2006. godine kada je promenjena vlasnička struktura", navodi se u saopštenju.

Vukotić ističe da je s VAC-om, bolje reći sa njegovim predsednikom Bodom Hombahom, potpisao 2002. godine ugovor o konsultantskim uslugama za područje cele bivše Jugoslavije, jer su ga, kako se navodi, smatrali najboljim poznavaocem prilika na celoj toj medijskoj sceni.

„Nismo ugovor ispunili, jer su zahtevi prešli njegove okvire i arogantno su krenuli u kupovinu 'Novosti'. Ja to nisam želeo ni po koju cenu. Ugovor je prećutno raskinut", navodi Vukotić.

„Ovo sada je njihova prljava osveta zato što ni do danas nisu uspeli da kupe 'Novosti', a nadam se i da neće", zaključuje glavni urednik „Večernjih novosti".

Za iznošenje lažnih optužbi, kako poručuje, tužiće ih nadležnom sudu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi