Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kosorova tuži novinara za klevetu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 03. 2010.

Izvor: Kurir

Kosorova tuži novinara za klevetu


Hrvatska premijerka Jadranka Kosor sinoć je preko svojih advokata optužila urednika emisije „Nedeljom u dva" HRT Aleksandra Stankovića za klevetu zbog priloga o prisilnom iseljenju srpske porodice Drobac iz stana u kojem sada živi premijerka.

U spornoj emisiji, koja je juče emitovana, Stanković je pustio prilog o Momiru Dropcu, koji je 1995. godine na zahtev Ministarstva odbrane, zajedno sa bolesnim bratom, iseljen iz stana od 90 kvadrata u Šeferovoj ullci u Zagrebu. Iseljen je da bi u njega bio useljen invalid Domovinskog rata, koji je tu živeo svega nekoliko meseci, a zatim se u stan uselila tadašnja visoka funkcionerka HDZ, a današnja premijerka, javlja Beta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi