Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nova TV bomba!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 03. 2010.

Izvor: Pres

Nova TV bomba!


Upravni odbor TV Avala imenovao je Željka Mitrovića za specijalnog savetnika operativnog menadžmenta, a prvi rezultat ove odluke je postavljanje Roberta Nemečeka za glavnog i odgovornog urednika ove televizije.

Kako saznaje Pres, posle šest godina došlo je do velikog pomirenja između gazde Pinka i jednog od suvlasnika Avale i čoveka koji je u zlatno doba procvata „ružičaste televizije“ bio urednik filmskog i serijskog programa i koji važi za jednog od najsposobnijih TV urednika na ovim prostorima.

- Definitivno je odlučeno da se TV Avala vrati izvornoj koncepciji u kojoj će dominirati tri segmenta - filmski i serijski program, informativa i jak ekonomski program, koji će se na jedan populistički način baviti ekonomskim temama, bliskim običnom gledaocu - kaže izvor Presa, blizak Mitroviću, i dodaje:

- Željko je definitivno ubedio svoje partnere u Avali da moraju da prave emisije u kojima će običan narod moći da sazna kako da zaradi novac, kako ga pametno uložiti, u kojima se neće dosadno pričati o forumima i okruglim stolovima i ekonomiji koju niko od gledalaca ne razume.

Mesto glodura preuzima Robert Nemeček, a Avala će vrlo brzo krenuti u akciju skockavanja programa koji je blizak običnom narodu.

U izjavi za Pres Željko Mitrović je potvrdio da se pomirio s Nemečekom, koji će uskoro, pored Avale, preuzeti i neka zaduženja na Pinkovim eksternim ekspoziturama - u Sloveniji i Bugarskoj.

- Tačno je, imenovan sam za specijalnog savetnika menadžmenta, a Nemeček će uskoro krenuti s radom. Novi koncept TV Avale neće pretendovati da nikome „otima“ gledaoce, već će svoju publiku tražiti najviše među onim „gledaocima - spavačima“ koji se izjašnjavaju da nemaju šta da vide ni na jednoj domaćoj televiziji - kaže Mitrović, koji nije želeo da priča o svojim sledećim savetima menadžmentu Avale.

Ipak, kako Press otkriva, Robert Nemeček, pored toga što će biti glavni i odgovorni urednik ove srpske televizije, biće supervizor televizije Pink Si, koja kreće sa radom 6. septembra 2010. u Sloveniji. Takođe, Nemeček će istu stvar obavljati i na televiziji Pink Bugarska, koja je planirana da startuje s programom septembra 2011.

- Veliki TV sistemi u susednim zemljama (pre svega CME, koji u Sloveniji drži Pop TV i Kanal A - prim. aut.) su već u panici zbog ulaska Pinka na nova balkanska tržišta, posebno jer je tandem Mitrović - Nemeček osvedočena kombinacija koja pobeđuje. Pink Si definitivno startuje 6. septembra - zaključuje sagovornik Presa, koji je insistirao na anonimnosti.

Pres saznaje da Dragan Jeličić, dosadašnji urednik filmskog i serijskog programa Pinka za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, ostaje na toj funkciji, a da će na pet satelitskih kanala na kojima Pink emituje filmove funkcionisati u tandemu sa Robertom Nemečekom.

Antrfile : Kupljen „Avatar“


Kako saznaje Pres, Robert Nemeček upravo se vratio iz Londona, gde je sa nekoliko velikih filmskih kompanija zaključio nove vredne ugovore.- Nemeček je bio u Londonu i potpisao je ugovore sa četiri najjače mejdžor kompanije o kupovini najvećih filmskih hitova, tako da gledaoce TV Avale, ali i Pinka, uskoro očekuju brojne filmske poslastice. Među filmovima koje je on kaparisao nalazi se čak i „Avatar“, koji će, najverovatnije, biti vrlo brzo prikazan na televiziji Avala - zaključuje izvor Presa.

A. Jovanović

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi