Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Otvaranje Avalskog tornja u aprilu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 03. 2010.

Izvor: Politika

Otvaranje Avalskog tornja u aprilu


Avalski toranj biće otvoren u drugoj polovini aprila, a tačan datum znaće se kada se dogovore organizatori svečanosti i gradska vlast.

Za sada se, kako saznajemo, spominje mogućnost da se ceremonija poveže sa manifestacijom „Dani Beograda", koja se tradicionalno održava narednog meseca.

„Politici" je potvrđeno da su pojedini učesnici u programu poput padobranaca, poklonika ekstremnih sportova i atletskih udruženja ponudili da učestvuju u spektaklu kome će, već je izvesno, prisustvovati između 200 i 300 zvanica. Osim najviših državnih funkcionera, svečanost će svojim prisustvom uveličati mnoge javne ličnosti koje su doprinele obnovi tornja.

Na sledećoj sednici Vlade Srbije očekuje se i da imenovanjem direktora bude kompletirano rukovodstvo JP „Emisiona tehnika i veze", koje će upravljati tornjem. Vršilac dužnosti ove funkcije trenutno je Vladimir Homan, a prema rečima Božidara Laganina, državnog sekretara u Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društvo, upravni odbor ovog novoosnovanog preduzeća ima sedmoro članova, od kojih je dvoje iz redova zaposlenih.

D. B.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi