Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Neuspela aukcija Radio Leskovca
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 02. 2010.

Izvor: Blic

Neuspela aukcija Radio Leskovca


Leskovac - Radio Leskovac, najstarija medijska kuća na jugu Srbije, ni iz drugog pokušaja nije dobila vlasnika jer na održanoj aukciji niko od kupaca nije bio zainteresovan za ovu medijsku kuću sa tridesetak radnika.

Radio Leskovac je već bio u privatnim rukama 2007. godine kada su zaposleni napravili konzorcijum sa tamošnjim komercijalistom Srđanom Jovanovićem na čelu. Pristali su na cenu od 21 milion dinara, ali je ugovor raskinut kada je prva rata zakasnila, i to samo dva dana. Cena na ovoj drugoj neuspeloj aukciji spala je na svega 188.000 dinara. Direktor radija Nebojša Pešić ne veruje da će ta medijska kuća uopšte dobiti vlasnika.

M. I.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi