Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „PLUS D.O.O.“ kupio TV Valjevo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 02. 2010.

Izvor: Pregled

„PLUS D.O.O.“ kupio TV Valjevo


Beograd - Na aukciji u Agenciji za privatizaciju u petak su prodata četiri medija među kojima i Regionalna televizija Valjevo koju je kupilo preduzeće „Plus d.o.o.“ iz Obrenovca za 147.000 dinara.

Preduzeće „Plus d.o.o.“ kupilo je Javno preduzeće za informisanje i kulturu „Barajevo“ za iznos od 1,66 miliona dinara. Na aukciji je za 577.000 dinara prodata i Radio televizija Vrnjačka banja kupcu Miodragu Radoviću, dok je radio stanica iz Despotovca prodata za 39.000 dinara Dragoslavu Stojanoviću.

Na aukciji je zajedno sa navedenim medijima prodato ukupno osam preduzeća i ostvaren je ukupni prihod od 126,8 miliona dinara. Višu početnu cenu, u odnosu na druga ponuđena preduzeća, imalo je preduzeće „Hercegovina“ iz Ravnih Topolovaca koje je za 120,8 miliona dinara prodato preduzeću „Raca d.o.o.“ Kompanija „Kablar mehanizacija“ iz Kraljeva za 900.000 dinara otišlaje u ruke Miloša Nikolića iz Beograda, dok je preduzeće „Ve end Ve kompani“ (V and V Company) kupio za 2,7 miliona dinara Branislav Milošević iz Beograda.

Zajednički paket akcija Agencije za privatizaciju i Akcijskog fonda Srbije u preduzeću „GMT“ Jagodina kupio je za 32.000 dinara Gruica Stanković iz Ribara. Aukcije još 25 preduzeća su proglašene neuspešnim, jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi