Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Živkoviću, mi vas ne ugrožavamo!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 02. 2010.

Izvor: Pres

Živkoviću, mi vas ne ugrožavamo!


Bivši premijer Zoran Živković juče je u svom saopštenju optužio medije da vode harangu protiv njega i da tekstovima o njegovoj imovini pokušavaju da ga ućutkaju.

Takođe, Živković je optužio novinare da ugrožavamo bezbednost njegove porodice.Uz dužno poštovanje gospodine bivši premijeru, to su najobičnije gluposti! Niko vas ne ugrožava, niko vama i vašoj familiji ne želi nikakvo zlo, nije nama cilj ni da vas ućutkamo.

Naprotiv, gospodine Živkoviću. Mi samo radimo svoj posao. Mi ne bismo da vas ućutkamo, već da vas nateramo da progovorite. Da objasnite poreklo svog holivudskog bogatstva. Samo to, gospodine bivši predsedniče Vlade. Jer, naš je posao da sumnjamo, naš je posao da kontrolišemo vas političare, bivše i sadašnje. Naš je posao, gospodine Živkoviću, da vas hvatamo u laži.

Uredništvo

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi