Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Srpska TV mreža na Kosovu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 02. 2010.

Izvor: B92

Srpska TV mreža na Kosovu


Priština - Direktorka USAID na Kosovu Patriša Rajder zvanično će sutra otvoriti srpsku TV Mrežu, koja će svojim programom dospevati do 80 odsto Srba na Kosovu.

Nova mreža uvezuje TV Mir (Leposavić) i TV Most (Zvečan) sa severa Kosova sa TV Herc (Štrpce) i TV Puls (Šilovo) na jugu pokrajine, navodi se u saopštenju Američke ambasade u Prištini.

"Stvaranje mreže podržao je USAID sa 144 000 dolara, sa ciljem da se TV stanicama omogući direktna razmena programa i snimljenog video materijala, kako bi se gledaocima omogućile potpunije lokalne vesti", navodi se u saopštenju.

Mreža ima centralnu jedinicu u Čaglavici i pomoći će TV stanicama da usmere informacije o Kosovu sa Kosova, naglašava američka Ambasada u Prištini.

FoNet

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi