Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Priznanja za četiri studentkinje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 05. 2010.

Izvor: Danas

Priznanja za četiri studentkinje

Beograd - Nagrade iz fonda „Borivoje Mirković“ dodeljene su juče po 26. put na Fakultetu političkih nauka, za najbolje studentske radove iz oblasti novinarstva.


Nagradu u kategoriji TV prilog dobile su studentkinje Jelena Petković i Jelena Košarac za rad „Najdanovi krugovi“, dok su za članak „Život posle“ nagrađene Aleksandra Bogdanović i Nevena Naić.

Nagrada za najbolji radio paket ove godine nije dodeljena. Dekan FPN-a Ilija Vujačić istakao je da ova nagrada podiže ugled fakulteta, kao i da doprinosi svemu onome za šta se profesori ovog fakulteta zalažu.

Rade Veljanovski, predsednik žirija, rekao je da je ovog puta stiglo manje radova nego prethodnih godina, kao i da nije bilo aktuelnih društvenih i političkih tema, što je „neočekivano za studente novinarstva na ovom fakultetu“. U žiriju su bili Rade Veljanovski, Neda Todorović, Lila Radonjić, Sanja Domazet i Veselin Kljajić.

B. C.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi