Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Lako smo se dogovorili
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 04. 2010.

Izvor: Blic

Lako smo se dogovorili

Voditeljski par B92 o prelasku na RTS

Informacija da Gorica Nešović i Dragan Ilić, voditelji popularne radio-emisije „Dizanje“, napuštaju RTV B92, izazvala je ogromnu pažnju javnosti, a Dragan Ilić juče je u izjavi za „Blic“ potvrdio da Gorica i on razmatraju poslovne ponude, a sinoć i zvanično najavio da je njihovo novo radno mesto na Radio Beogradu.


- Ne bih ništa komentarisao - rekao je Ilić za „Blic“, a nakon našeg insistiranja, dodao je: - Nema nikakvog ugovora. Gorica i ja razmatramo moguće opcije, a Radio Beograd je jedna od njih.

Ono što je najavio za „Blic“, Ilić je sinoć potvrdio u izjavi za portal „mondo“. Ilić je rekao da su se on i Gorica, koji su šest godina vodili „Dizanje“, dogovorili sa čelnicima Javnog servisa, i da im je u petak poslednji radni dan na „Devedesetdvojci“.

- Gorica i ja smo pre tri meseca odlučili da osnujemo privatnu produkciju radio programa „Supermiš“ i prvo smo svoj program ponudili B92.Čekali smo dugo na dogovor sa matičnom kućom, ali kako njega nije bilo rešili smo da sa ovim pionirskim poduhvatom izadjemo na tržište – kaže Ilić i dodaje da se „brzo dogovorio sa ljudima iz Radio Beograda i da će rad u novom okruženju biti veliki izazov“.

Da podsetimo, „Dizanje“ koje se emituje radnim danima od šest do devet časova ujutru već nekoliko godina je najslušanija emisija na Radiju B92. Po nezvaničnim informacijama voditelji „Dizanja“ su posle nekoliko dana pregovora odlučili da prihvate ponudu direktora RTS Aleksandra Tijanića da vode emisiju na Radio Beogradu. U jučerašnjim prepodnevnim časovima, glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Dušan Radulović, za „Blic“ još nije mogao da potvrdi konačni dogovor.

- Bio sam iznenađen kada sam pročitao da postoji mogućnost da Dragan i Gorica napuste B92. Ali ako njih dvoje odaberu Radio Beograd, čekaju ih otvorena vrata. To je sve što zasada mogu da kažem – rekao je Radulović i najavio transfer.

A. Novaković

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi