Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Studio B: 40 godina simbol Beograda
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 03. 2010.

Izvor: Večernje novosti onlajn

Studio B: 40 godina simbol Beograda

Beograd - Medijska kuća Studio B, povodom svog rođendana, u narednih mesec dana prezentovaće specijalan radio i televizijski program, kao i niz drugih manifestacija pod sloganom "40 godina simbol Beograda", izjavio je danas direktor te kuće Aleksandar Timofejev.




U okviru radijskog i televizijskog programa svakodnevno će, od 15. marta do 15. aprila, više puta dnevno biti emitovane kratke izjave svih važnih ličnosti koje su radile na Studiu B, ali i ostalih javnih ličnosti koje su odrastale i sazrevale uz program ove kuće, istakao je Timofejev.

"Džinglovima, uz prigodnu grafičku obradu podsetićemo se mnogih tonskih zapisa koji su postali i ostali prepoznatljivi generacijama slušalaca i gledalaca", naveo je Timofejev.

On je ukazao da će slušaoci radija Studija B imati priliku da se u originalnim terminima, od 7.15 časova, podsete na čuvene emisije Duška Radovića: "Beograde, dobro jutro".

Prema njegovim rečima, na dan rođendana, 1. aprila, biće organizovan koktel u Skupštini grada, na kome će biti dodeljena tradicionalna nagrada "Naj Beograđanin", dok će u večernjim satima u Domu omladine biti priređen spektakularan rok koncert.

Takođe, u sklopu jubileja, 3. aprila, biće održana tradicionalna trka kroz "Beograđanku", zaključio je Timofejev.

Radio Studio B počeo je rad 1970. godine, koji je osnovala grupa novinara dnevnog lista "Borba". Ostaće upamćena kao prva nezavisna radio stanica u Jugoslaviji i regionu, koja je bila van sistema državnih radio stanica.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi