Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Promene u etru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 02. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Promene u etru


Estradni menadžer Saša Mirković, vlasnik produkcijske kuće “Beoton” iz Beograda, kupio je juče regionalnu Radio televiziju Zaječar - saznaju “Novosti”.

U izjavi za naš list Mirković je potvrdio da je on zastupnik većinskog kapitala Radio televizije Zaječar, ali da je pravi vlasnik izvesna Danijela Vidosavljević.

- Tačno je da sam od juče ja zastupnik većinskog kapitala Radio televizije Zaječar - potvrdio nam je Mirković.On, međutim, nije precizirao za koliko je kupio tu televiziju, ali je naglasio da neće biti otpuštanja radnika u tom elektronskom mediju.

- Naprotiv, raspisaćemo audiciju za prijem mladih ljudi u RTZ - podvukao je vlasnik “Beotona” i dodao da će program ove televizije biti osvežen novim sadržajima kako bi ova ugledna kuća postigla još veću gledanost.

Antrfile : TV Smederevo


Aukcijska prodaja Televizije Smederevo je poništena. Agencija za privatizaciju nije saopštila razloge za ovu odluku. Televizija je 29. januara na aukciji izlicitirana za 42 miliona dinara, a kupac konzorcijum Aleksandra Vlajkovića je, prema nezvaničnim saznanjima, diskvalifikovan zbog propusta u proceduri.

Lj. Trifunović

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi