Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Televizija Smederevo se ipak privatizuje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 01. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Televizija Smederevo se ipak privatizuje


Smederevo - Iako je posle otkazane aukcije za prodaju Televizije Smederevo bilo nezvaničnih najava da bi lokalna samouprava mogla da zadrži ovaj medij kao javni servis, nova aukcija u Agenciji za privatizaciju zakazana je za petak, 29. januar.

Procenjena vrednost kapitala je 4.636 evra, a početna cena 90.000 dinara. Minimum investicija je 2,5 miliona evra. Ovo javno preduzeće koje je osnovala lokalna samouprava 1994. godine, ima 39 radnika i nema nepokretnu imovinu.

Prethodna aukcija, zbog proceduralnih propusta, otkazana je dan uoči datuma za prodaju. Iako su zaposleni pokrenuli inicijativu da grad pod okriljem zadrži ovu kuću. Navodno, za privatizaciju je bio zainteresovan „konzorcijum“ lokalnih političkih stranaka na vlasti, ali i biznismen i lider grupe građana „Koalicija za bolje Smederevo“ Milan Lukić. Lukić, koji je već kupio lokalni nedeljnik „Naš glas“ i Radio Smederevo, nedavno je u programu TV Smederevo izjavio da će kupiti i gradsku televiziju.

J. I.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi