Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Više sporta i novi blogeri
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 01. 2010.

Izvor: Blic

Više sporta i novi blogeri


„Blicov” sajt www.blic.rs, lider među informativnim sajtovima u Srbiji, nagrađen od međunarodnog žirija kao najbolji u regionu za 2009. godinu, redizajniran je i osvežen novim sadržajima. Mnogo su bogatiji segmenti posvećeni sportu, blog, galerije i video sadržaji.

Sportski sadržaji, koji se sada mogu gledati i sa posebne adrese www.blicsport.rs, obogaćeni su mnogo većim brojem vesti iz zemlje i sveta koje se emituju tokom dana, intervjuima, komentarima, analizama, statistikama, tabelama, kalendarima takmičenja…

Čitaocima, posebno pasioniranim kladioničarima, sada je dostupan izuzetno kvalitetan lajv skor sa čitavim nizom detaljnih informacija iz fudbala, košarke, tenisa i drugih sportova popularnih među ljubiteljima klađenja.

Blog je proširen, sada je veliki broj novih autora, među kojima su glumica Ana Sofrenović, muzičar Marko Kon, sportski komentator Nebojša Višković, urednica dečjeg i školskog programa RTS-a Nataša Drakulić, multimedijalna umetnica Milica Šujica, istraživačica medija Danica Radovanović, koja upravo radi na doktorskoj disertaciji iz oblasti društvenih medija i digitalnih komunikacija na Oksford internet Institutu, ekonomista liberalnog usmerenja Aleksandar Stevanović, direktorka Zavoda za zdravstveno osiguranje Svetlana Vukajlović, voditelj Zoran Kesić i mnogi drugi.

Čitaocima „Blicovog” sajta je omogućeno da se registruju i da svakim dolaskom na sajt izdvoje one oblasti koje ih najviše interesuju, da izaberu vremensku prognozu za svoj grad ili da šalju komentare kao registrovani čitaoci. Takvi komentari su grafički izdvojeni u odnosu na neregistrovane posetioce sajta.

Novina je i to što čitaoci mogu da ocene komentare, a mogu i da pošalju repliku na komentar koji je izazvao njihovu pažnju.

Na sajt je postavljena rubrika koja sadrži foto-galerije iz raznih oblasti - od sporta, zabave, zanimljivosti, do politike i ekonomije. Ubuduće će biti više video sadržaja, a za sve one koji žele da čitaju naše vesti na mobilnom telefonu, u narednom periodu će biti postavljena platforma koja i to omogućava.

N. B.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi