Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Televizija na 2.000 metara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 12. 2009.

Izvor: Glas javnosti

Televizija na 2.000 metara


Jedina planinska televizija u Srbiji, TV Kop na Kopaoniku, koja će i ove zime informisati, obrazovati i zabavljati goste najvećeg domaćeg zimskog centra, angažovala je čak 25 kamera da bi autentičnim televizijskim zapisom pokrila sve događaje na ovoj planini.

Televizija Kop nalazi se na oko 2.000 metara nadmorske visine, u krugu popularnih Konaka, sa redakcijom od osam članova. Ekipa TV Kop tokom čitave zimske turističke sezone svakodnevnim programom nastoji gledaocima da prikaže sve ono što Kopaonik čini jedinstvenim.

U saradnji sa TV Avala, od 1. januara do 31. marta naredne godine, TV Kop će svakog radnog dana u 19.15 časova pripremati emisiju „Kopaonik na Avali“.

Fonet

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi