Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bojana Maljević napadnuta zbog kišobrana B 92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 12. 2009.

Izvor: Politika

Bojana Maljević napadnuta zbog kišobrana B 92


Glumica Bojana Maljević napadnuta je prekjuče oko 17 časova, na ulici, nedaleko od Kalenić pijace na Vračaru, u Beogradu. Kako je ova poznata glumica objavila na svom blogu, na nju su nasrnula dvojica mladića, uzrasta 18, 19 godina jer je nosila kišobran na kojem je bila oznaka Televizije B 92.

– Prišla su mi dva momka sa pitanjem: „Je l’ si ti Brankicina drugarica?” U prvom trenutku nisam ni shvatila da se obraćaju meni. Pomislila sam da nešto nekome dobacuju, ne meni. Onda mi je prišao jedan i udario po mom kišobranu, uz ponovljeno pitanje – objašnjava na svom blogu Maljevićeva.

Glumica, kako je objasnila, nije u prvom trenutku shvatila zbog čega su je mladići napali, sve dok nije spustila kišobran da ga ispravi i na njemu videla oznaku Televizije B 92. Srećom, mladići su najverovatnije prepoznali Maljevićevu i pobegli.

D. S. V.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi