Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Za sedmu silu 70 kvadrata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 12. 2009.

Izvor: Kurir

Za sedmu silu 70 kvadrata

JAGODINA - Predsednik gradske skupštine Jagodine Ratko Stevanović juče je u ovom gradu otvorio Klub novinara Pomoravlja, prvi u dugoj istoriji novinarstva ovog dela Srbije.

Predsednik Kluba je regionalni dopisnik Nacionalne agencije Tanjug iz Jagodine Dušan Aničić. Jučerašnjoj svečanosti je, uz brojne novinare Jagodine, Ćuprije, Despotovca, Paraćina, Svilajnca, prisustvovao i predsednik Izvršnog odbora Udruženja novinara Srbije Petar Jeremić.

Reč je o prostoru od 70 kvadratnih metara u centru grada koje je na besplatno korišćenje novinarima dodelila Skupština grada. Prostor je uređen i opremljen nameštajem, televizorom i frižiderom, a dobiće i kompjuter povezan na internet.

TANJUG

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi