Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bujanovačka albanska RTV „Spektri“ bira najboljeg predsednika opštine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 12. 2009.

Izvor: Danas

Bujanovačka albanska RTV „Spektri“ bira najboljeg predsednika opštine


Bujanovačka Radio-televizija „Spektri“ pokrenula je akciju izbora najboljeg predsednika opštine na jugu Srbije, potvrđeno je Danasu u ovom mediju.

U konkurenciji se nalaze predsednici opština Vranje, Surdulica, Bosilegrad, Trgovište, Surdulica, Bujanovac i Preševo iz Pčinjskog okruga.

- Glavni kriterijumi koji će odlučiti ko je najbolji jesu odnos prema budžetskim sredstvima, solidarnost sa građanima, privlačenje stranih investicija, odnos prema privatnom preduzetništvu i realizacija projekta iz oblasti infrastrukture - pojasnio je za Danas Jeton Ismaili, direktor RTV „Spektri“ koja svoj program emituje na albanskom, srpskom i romskom jeziku, a u skladu sa dozvolom koju je dobila na konkursu RRA.

Ovo je prva akcija ovakve vrste koju je pokrenuo jedan lokalni medij sa juga Srbije, a čiji će rezultati biti objavljeni 25. decembra.

V. R.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi