Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Od 15. novembra novi Tv program "Nacionalna"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 11. 2009.

Izvor: Pregled

Od 15. novembra novi Tv program "Nacionalna"


Jedinstveni televizijski program pod nazivom „Nacionalna“, biće emitovan od 15. novembra na lokalnim televizijskim stanicama u Srbiji, saopštio je direktor tog programa Robert Nemeček.

On je juče rekao da je jedan od razloga za realizaciju novog programa, što „dve trećine televizijskog auditorijuma misli da nema šta da gleda“.

 „Samo jedna trećina gledalaca zadovoljna je televizijskim programom i to primitivnim sadržajima“, kazao je Nemeček na konferenciji za novinare u „Medija centru“, ocenivši takvo stanje „nesrećnim“.

„Nacionalna“ će biti namenjena svima i potencirati programe koji su dominantni u svetu, rekao je on i dodao da će ovaj program biti emitovan u udarnim terminima na 17 lokalnih TV stanica.

Prema njegovim rečima, „Nacionalna“ će emitovati „šou programe“, kvizove, velike filmske hitove, domaće i strane serije, među kojima premijere, kao i različite emisije s poznatim TV licima.

Tako će biti emitovane započete i prekinute serije „Dr Haus“, „Zločinačke namere“, „Odeljenje za specijalne žrtve“, dok će gledaoci prvi put moći da vide serije „Laži me“ i „Kuća lutaka“.

Obećavši bogat sadržaj, Nemeček je ocenio da će programi „Nacionalne“ doprineti boljem kvalitetu programa lokalnih stanica. On je naveo da je „Nacionalna“ potpisala petogodišnji ugovor sa američkom kompanijom „20 Centtury Fox“ čije će emisije emitovati, ali će sarađivati i sa kompanijom „Universal“, istakavši da sadržaji ove dve kuće neće biti prikazivani ni na jednom drugom programu.

Osnivač „Nacionalne“ je voditelj popularnog kviza „Milioner“, Ivan Zeljković.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi