Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radio Kontakt plus ponovo u etru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 10. 2009.

Izvor: Radio Kontakt plus

Radio Kontakt plus ponovo u etru


KOSOVSKA MITROVICA- Radio Kontakt Plus iz Kosovske Mitrovice je nakon dva i po dana prekida, danas na frekvenciji 101.9 ponovo započeo emitovanje programa. Kontakt Plus započeo je emitovanje programa nakon što je menadžment Radija postigao sporazum sa menadžmentom Trepče o otplati duga.

Zbog dugovanja na ime kirije prema Trepči, radnicima Kontakt Plus radija obezbeđenje Trepče onemogućilo je ulazak u prostorije u ponedeljak kada je prestalo emitovanje programa. Direktor Kontakt plus radija Mirjana Milutinović saopštila je večeras da ogromno interesovanje i podrška slušalaca, koju su dobili u minula dva dana pokazuju da je Kontakt plus zaista Radio kojem se veruje.

“Podrška slušalaca je od neprocenjive vrednosti i pokazatelj da ono što radimo je u njihovoj službi. Zahvaljujemo se njima ali i predstavnicima Ujedinjenih nacija - programa za razvoj, Ministarstvu za Kosovo i Metohiju, Udruženju novinara Srbije, ANEMU i nevladinom sektoru sa Kosova koji su nam dali podršku,”- saopštila je Milutinovićeva. Slušaoci Kontakt plus radija opet su u prilici da prate omiljene emisije kao što su: “Grad na 101.9”, “Vesele osamdesete”, “Vremeplov”, i druge. Ovaj radio je prema poslednjem istraživanju “Stratedžik pulsa” najslušanija radio stanica na Kosovu i Metohiji, koja program emituje na srpskom jeziku.

Kontakt plus je i vodeća radio stanica Kosovske medijske asocijacije (KOSMA) – udruženih radio stanica koje svoj program emituju na srpskom jeziku.

Preuzeto sa http://www.radiokontaktplus.info/




Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi