Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bracanović svedok na suđenju za ubistvo Ćuruviji?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 02. 2014.

Izvor: Tanjug, Danas, RTV

Bracanović svedok na suđenju za ubistvo Ćuruviji?

Pred Specijalnim sudom danas će biti nastavljeno saslušanje svedoka za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, a biće saslušan Milorad Bracanović, nekadašnji zamenik direktora BIA, piše Danas. Prema pisanju medija, Milorad Bracanović, nekadašnji zamenik Milorada Ulemeka u JSO, a kasnije i zamenik šefa BIA, pao je na poligrafu prilikom ispitivanja o ubistvu Slavka Ćuruvije.

Bracanović je osuđen na četiri godine zatvora jer nije prijavio ubistvo Ivana Stambolića i atentat na Vuka Draškovića, ali je tu kaznu Vrhovni sud Srbije prepolovio.

Zatim je Vrhovni sud, marta 2009, odlučio da se Bracanović prevremeno uslovno pusti na slobodu zbog dobrog vladanja. On je u požarevačkom zatvoru "Zabela" proveo nepunih 18 meseci - od septembra 2007. do početka marta 2009.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi