Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Dragan Marković na TV Palma ugostio vođu homoseksualaca!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 07. 2009.

Izvor: Pres

Dragan Marković na TV Palma ugostio vođu homoseksualaca!


BEOGRAD - Predsednik Gej-lezbijskog info-centra Predrag M. Azdejković  gostovao je u ponedeljak na televiziji Palma plus predsednika Jagodine i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme. Ništa čudno, da Marković nije žestoko kritikovao homoseksualce u vreme usvajanja Zakona protiv  diskriminacije. Palma je tada govorio da nema ništa protiv da neko bude peder, ali ima  protiv toga da pokazuje tu nastranost.

 - Nek pederi idu tamo negde, nek se zatvore i rade šta hoće, a ne da mi  idu okolo i svašta rade naočigled drugih. Zar mi njima treba da dozvolimo da  sutra prave homoseksualne predstave?! I da sve to naša deca gledaju? A mi ostali  da pazimo da nas ne optuže za diskriminaciju?! I da poslodavac ne sme ništa  da kaže zaposlenom koji na poslu javno ispoljava svoju homoseksualnost! Šta  još... - govorio je Palma.

Međutim, Dragan Marković nije ni znao da mu je predsednik udruženja homoseksualaca gostovao na televiziji.

 - Ko? Predrag Azdejković? Prvi put čujem. Ne znam za to, ne bavim se televizijom, ali nema veze, neka je bio gost - rekao nam je Palma.

 S druge strane, Azdejković kaže da je njegovo gostovanje na TV Palma plus veliki korak, naročito ako se zna da je Azdejković u vreme rasprave o  Zakonu protiv diskriminacije štampao našminkani Palmin poster, zbog čega se  kasnije izvinio.

 - Bio sam iznenađen kada sam dobio poziv za ovo gostovanje. Nisam znao da  li je Marković bio obavešten da dolazim, pretpostavljam da jeste, jer ovo je  ipak njegova televizija. Ovo je veliki plus i za Markovića, ako ovako nastavi, učlaniću se u njegovu stranku - kaže Azdejković.

 Udruženje homoseksualaca pozdravilo je promenu u politici i stavu Dragana Markovića Palme, koji „svakim danom sve više pokazuje privrženost  evropskim vrednostima tolerancije i poštovanju ljudskih i manjinskih prava“.

A. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi