Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Uticaj onlajn medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 07. 2009.

Izvor: Blic

Uticaj onlajn medija


Konferencija o uticaju onlajn medija na kreiranje novog društvenog ambijenta biće održana u Beogradu, 13. jula, a na njoj će o svojim iskustvima govoriti i Arijana Hafington, vlasnik i glavni urednik „Hafington posta”, najuticajnijeg političkog portala u SAD.

„Hafington post” je nedavno proglašen za najposećeniji sajt u ovoj oblasti u SAD, dnevno ima 3,5 miliona posetilaca i za četiri godine izrastao je u faktor kreiranja javnog mnjenja intelektualne elite i široke javnosti u SAD.

ArijanaHafington je onlajn preduzetnik, publicista, intelektualac i medijski vizionar grčkog porekla. Diplomirala je na Kembridžu, gde je i magistrirala u oblasti ekonomije, a objavila je 12 knjiga sa značajnim tiražom, od kojih su neke bestseleri.

Kako je najavljeno, gospođu Hafington primiće predsednik Boris Tadić. Ona je, inače, demokrata i dugogodišnji prijatelj i podrška američkom predsedniku Baraku Obami. „Fajnenšel tajms” ju je u martu ove godine uvrstio u grupu 50 svetskih lidera promena, zajedno sa Obamom, francuskim predsednikom Nikolom Sarkozijem, premijerom Rusije Vladimirom Putinom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

D. P. V.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi