Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Otvoreno pismo Radisava Rodića TV B 92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 07. 2009.

Otvoreno pismo Radisava Rodića TV B 92


Televizija B92 je juče u svojim informativnim emisijama plasirala niz laži o meni lično i kompanijama koje su navodno povezane sa mnom. Ništa što je ta televizija objavila nije tačno, ali u interesu istinitog informisanja javnosti osećam se dužnim da saopštim neke činjenice povodom tvrdnji B92.

Istina je da Radisav Rodić ne duguje ni jedan jedini dinar poreza. Firme koje pominje TV B92 jesu u blokadi, baš kao i 50.000 drugih kompanija u Srbiji, ali ne zbog neplaćenog poreza, već zbog Dinkićevog progona i ekonomske situacije u kojoj se država nalazi, rekao je Rodić.

Reč je o dugu poslovnim partnerima, ali svi ti dugovi se u skladu s poslovnim mogućnostima uredno servisiraju. Ja lično ni bilo koja moja firma državi ne dugujemo porez, a sve krivične prijave koje su Mlađan Dinkić i njegovi saradnici isfabrikovali za neplaćen porez su odbačene.

Državi ne dugujem ništa, ali meni duguje država Srbija i Poreska uprava za štetu koju su mi naneli poreski službenici iz vremena Slobodana Miloševića, a dužni su mi više milijardi dinara. Potraživanja svih blokiranih firmi koje pominje B92 su dvadeset jedan put veća od njihovih dugovanja prema poveriocima, što je i razlog zbog koga ih poverioci tolerišu.

Zbog kampanje koju TV B92 vodi protiv mene i moje porodice i čiji je cilj da diskredituje moj ugled u poslovnom svetu, koji je građen duže od četiri decenije, zaštitu ću potražiti na sudu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi