Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mlađan Dinkić sprema hapšenja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 06. 2009.

Izvor: Glas javnosti

Mlađan Dinkić sprema hapšenja


BEOGRAD - RTV B92 sprema televizijsku emisiju koja će se baviti dnevnim listom Kurir i njegovim osnivačem Radisavom - Rajom Rodićem, saznaje Glas iz dobro obaveštenih izvora.

Prema rečima našeg izvora, cilj emisije koja će uskoro biti emitovana je pokušaj medijske hajke i uništavanja ugleda dnevnog lista Kurir zbog njegovog oštrog pisanja i otkrivanja raznih malverzacija i afera!

Zamišljeno je, tvrdi naš izvor, i da to bude medijska priprema Rodićevog hapšenja. Isti izvor ističe da će koncepcija emisije biti zasnovana na montiranim prijavama i slučajevima koje je pokrenuo ministar za ekonomiju i regionalni razvoj Mlađan Dinkić protiv Kurira i njegovog osnivača.

- Pomoću tih montiranih prijava i slučajeva pokušaće se uništavanje ugleda Kurira i njegovo srozavanje u javnosti, što bi dovelo do njegove slabije prodaje. RTV B92, koja je pristala na izradu ove emisije i koja će odvojiti jedan termin za njeno emitovanje, na taj način vraća dug ministru ekonomije Mlađanu Dinkiću. Lider G17 je ovoj televizijskoj kući omogućio povoljan kredit i sada je došlo vreme da se usluga vrati - ističe naš izvor i dodaje da još nije poznato ime emisije koja se sprema, kao ni datum i vreme emitovanja, ali je sigurno „da će to biti vrlo uskoro“.

E. G.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi