Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Indicije o ubicama
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 06. 2009.

Izvor: Večernje novosti

Indicije o ubicama


JAGODINA - Prikupljen je veliki broj podataka, na osnovu kojih postoji više indicija koje upućuju na moguće izvršioce ubistva novinara "Novosti" Milana Pantića i one su predmet intenzivnog rada i proveravanja, saopšteno je u utorak iz jagodinske policije.

Rasvetljavanje ovog zločina, koji se dogodio 11. juna 2001. godine u hodniku ispred stana pokojnog Pantića, predstavljaju za policiju u Jagodini i MUP prioritetan zadatak, navodi se u saopštenju.

- Od dana kada je izvršeno, do danas, svi raspoloživi resursi MUP su angažovani na rasvetljavanju tog ubistva. Saslušano je i provereno više od 2.000 osoba, obavljeno više stotina razgovora u cilju provere svih dobijenih informacija. Analizirani su svi novinski tekstovi koje je Pantić objavio i na osnovu toga je izvršena kriminalistička obrada većeg broja ljudi, navodi se u saopštenju.

G. J.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi