Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  "Pobeda" štrajkuje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 06. 2009.

Izvor: Večernje novosti

"Pobeda" štrajkuje


KRUŠEVAC - Zaposleni u NIP "Pobeda" d.o.o stupiće u štrajk u sredu, 4. juna, u skladu sa zakonom, saopštio je juče Samostalni sindikat ovog nedeljnika, na čelu sa novinarom Nikolom Popovićem.

Zahtevi štrajkača su isplata četiri zaostale plate, počev od januara ove godine, uplata doprinosa fondu PIO od 1.septembra 2008. do maja 2009. godine, redovna isplata i drugih redovnih primanja zaposlenih, i poboljšanje materijalno-socijalnog položaja zaposlenih.

List "Pobeda" je izdvojen iz sistema JP RTK "Pobeda", i 23. marta 2007. godine privatizovan. "Pobeda" ima tradiciju od 65 godina, i svoju štampariju, većinski vlasnik je bugarski "Medija svjat", koji posluje u sistemu "Brikela".

Z. A.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi