Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vlasnik TV Pirot preventivno promenio bravu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 06. 2009.

Izvor: Politika

Vlasnik TV Pirot preventivno promenio bravu


Pirot – Ekipa Jutarnjeg programa regionalne Televizije Pirot naišla je juče ujutru na zaključana vrata, na kojima je bio zalepljen napis „štrajk”, iako su odluku o obustavi rada suspendovali još u petak, nakon što im je isplaćena plata za mart.

Zatim se oglasio većinski vlasnik Milorad Pejić, izjavivši da je promenio bravu „da bi zaštitio imovinu televizije od oštećenja i zloupotrebe”.

Očigledno, došlo je do „smetnji na vezama”, odnosno, direktor Televizije Pirot Goran Paunović je tek juče Pejiću dostavio odluku o suspendovanju štrajka kao iinformaciju da će pregovori o isplati zaostalih dohodaka biti nastavljeni uz posredovanje lokalne samouprave.

Glavni i odgovorni urednik TV Pirot Milan Ilić kaže da zbog nastale situacije juče ujutru nije emitovan redovni program već samo servisne informacije.

Inače, Televizija Pirot je na aukciji prodata 2. novembra 2007. Miloradu Pejiću iz Pirota, vlasniku preduzeća „Jupiter”. Pejić je TV Pirot kupio za 4,1 miliona dinara a početna cena je bila 1,9 miliona dinara. TV Pirot ima frekvenciju za regionalno emitovanje programa i zapošljava 17 radnika.

M. Penčić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi