Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Drugačiji od ostalih
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 07. 2013.

Izvor: Večernje novosti

Drugačiji od ostalih

Izložbom nagrađenih fotografija sa ovogodišnjeg “Betinog” konkursa i prijemom za predstavnike lokalnih medija i nevladinih organizacija, u Novom Pazaru je preksinoć obeležena desetogodišnjica Radija sto-plus, informativne kuće koju je u ovom delu Srbije otvorila Informativna agencija “Beta”.

- Jubilej je prilika da sumiramo rezultate, pa sa zadovoljstvom mogu da ocenim da je Radio “Sto-plus”, kao jedan od naših najznačajnijih projekata u Sandžaku, stekao reputaciju ozbiljnog i profesionalnog medija - istakao je glavni urednik “Bete” Ivan Cvejić.

Prva decenija im je bila “avantura” stvaranja potpuno drugačijeg medija od onog što je do tada u Sandžaku bilo uobičajeno.

- Za nama je deset izuzetno napornih, ali nadasve zanimljivih godina, izabrali smo da se ne zaklanjamo iza centara političke i finansijske moći i dokažemo da je i tako nešto moguće, čak i u Novom Pazaru - naglasio je Slezović.

Radio “Sto-plus” se sluša u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, Prijepolju, Priboju, Novoj Varoši, Raški, Leposaviću...

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi