Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Gužva za vrh u RTV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 04. 2009.

Izvor: Dnevnik

Gužva za vrh u RTV


Javni konkurs koji je Upravni odbor RTV raspisao za izbor direktora i glavnog i odgovornog urednika Radio i Televizije Novog Sada, juče je završen.

Generalni direktor Blažo Popović rekao je za „Dnevnik“ da je stiglo više prijava kandidata, a imenovanje odabranih on očekuje sredinom sledeće nedelje na sednici UO.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg lista, među kandidatima su sadašnji v. d. direktora Radija Pavle Milivojev, zatim šef novosadskog dopisništva lista “Danas” Radovan Balać, nekadašnji novinar Aleksandar Dotlić, novinari te medijske kuće Ištvan Bodžoni i Vesna Jovanović, režiser RTV Slobodan Mojak, nekadašnji novinar tog medija, a sada zaposlen u Pokrajinskom sekretarijatu za informacije Ljubiša Nikolin...

S. N.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi