Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tv vračanje se nastavlja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 04. 2009.

Izvor: Pres

Tv vračanje se nastavlja


Gatare i vidovnjaci i dalje su prisutni u domovima građana Srbije posredstvom kablovskih operatera, uprkos izričitoj zabrani emitovanja sadržaja te vrste koju je donela Republička radiodifuzna agencija (RRA).

Zabrana je na snagu stupila 2. marta, donesena je zbog zloupotrebe i nanošenja štete lakovernim gledaocima, ali Milan Tarot i kompanija i dalje nastavljaju da u noćnim terminima neometano promovišu okultizam, paranormalne pojave, magiju i proricanje sudbine.

Iz RRA poručuju da su svi domaći kablovski distributeri obavešteni da prekinu sa emitovanjem ovih programa:

- Monitoringom programa bosanske televizije OBN, čiji se programi distribuiraju u Srbiji, RRA je utvrdila da emituje zabranjene programske sadržaje. Stoga je potrebno da televiziji OBN, kao i svim drugim TV stanicama koje emituju navedene sadržaje, kablovski operateri nalože da u roku od tri dana prekinu sa emitovanjem spornih sadržaja - navodi RRA, uz preporuku kablovskim operaterima da, ukoliko se ova odluka ne ispoštuje, obustave distribuciju spornih TV kanala.

A. R.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi