Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vrščani ljuti na RTS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 04. 2009.

Izvor: Alo

Vrščani ljuti na RTS


Košarkaški klub Hemofarm, polufinalista Evrokupa u Torinu, oglasio se juče saopštenjem u kome navodi da je nezadovoljan tretmanom na Radio-televiziji Srbije (RTS) tokom učešća na završnom turniru ovog takmičenja.

„U ime poštovalaca srpske košarke, smatramo da RTS, kao javni servis, nije smeo da dopusti da uspeh vršačkog kluba ne bude adekvatno medijski ispraćen. Na inicijativu brojnih ljubitelja sporta koji je proslavio Srbiju pitamo se zašto utakmica polufinala između Hemofarma i Lijetuvos Ritasa nije direktno prenošena i ko je odlučio da to bude u odloženom snimku?

Iz sezone u sezonu dokazujemo kvalitetan rad sa svim selekcijama, ali izgleda da RTS smatra da to nije dovoljno dobro za gledaoce u Srbiji koji, uprkos tome što uredno plaćaju pretplatu, ni na koji način ne mogu da utiču na uređivačku politiku javnog servisa. Pozivamo RTS da od sada prestane sa nametanjem tema i sadržaja i da posluša glas naroda“, navodi se u saopštenju Hemofarma.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi