Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bankarska garancija luta etrom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 04. 2009.

Izvor: Politika

Bankarska garancija luta etrom


Vršac – Nezadovoljno odlukom Republičke radiodifuzne agencije o dodeli frekvencija, vršačko komunalno preduzeće „Drugi oktobar“ tužilo je ovu agenciju Vrhovnom sudu Srbije, zato što, kako navodi, „nije pravilno primenila materijalno pravo, a uz to je netačno i nepotpuno utvrdila činjenično stanje“.

– Dozvolu za emitovanje RRA je izdala drugoj stanici u Vršcu, na osnovu neistinitog i netačnog sadržaja dela njene dokumentacije, o čemu smo obavestili i Agenciju i Vrhovni sud – kaže Dragan Milanović, pravni savetnik generalnog direktora „Drugog oktobra“.

Komunalci se ljute na RRA i zato što im ne vraća 230.000 dinara, koje su uplatili na ime depozita, uz dostavljenu bankarsku garanciju, što je, inače, bio uslov za podnošenje prijave.

– Još 23. januara smo pozvali RRA i interesovali se o sudbini uplaćenog novca. Delovali su smirujuće i ubedljivo kad su nam rekli „novac će vam uskoro biti vraćen“ – kaže za naš list Ljubisav Šljivić, generalni direktor „Drugog oktobra“.

J. Danilović

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi