Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bradić: paket pomoći medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 03. 2009.

Bradić: paket pomoći medijima


BEOGRAD - Ministar kulture Nebojša Bradić i pomoćnica ministra za medije Nataša Vučković-Lesendrić najavili su da će Ministarstvo kulture za mesec dana Vladi Srbije predložiti paket interventnih mera za pomoć medijima na koje se već odrazila globalna ekonomska kriza koja je zahvatila i našu zemlju.

Lesendrićeva je precizirala da će na predlogu mera raditi dve radne grupe. Jedna će se baviti rešavanjem problema koje se tiču profesije novinara, fotoreportera i snimatelja, a druga medijskom industrijom, odnosno pitanjima štampe, produkcije, distribucije...

Bradić i Lesendrićeva su rekli da se Ministarstvo kulture već sastalo sa predstavnicima strukovnih udruženja, NUNS, UNS i Asocijacije medija, da su tada iznete pojedine ideje, kao i da je u poslednjih mesec dana stiglo dosta pojedinačnih inicijativa, ali će uslediti i novi susreti.

(Tanjug)

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi