Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pavlović urednik na RTS-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 03. 2009.

Izvor: Blic

Pavlović urednik na RTS-u


Za zamenika urednika Kulturno-obrazovnog programa RTS-a nedavno je postavljen Radoslav - Lale Pavlović, dramski pisac i scenarista, potpredsednik Odbora za kulturu Srpske napredne stranke.

- Gospodin Tijanić me je pozvao i ja sam sa zahvalnošću prihvatio da budem zamenik urednika Kulturno-obrazovnog programa i nastojaću da svojim znanjem, koliko mogu, pomognem uredniku Božidaru Nikoliću. Za mene je ovo povratak na RTS. Godine 1980. zaposlio sam se u tadašnjoj Televiziji Beograd, gde sam radio do 1989. - rekao je za „Blic” Pavlović, koji je dodao da njegov politički angažman nema nikakve veze sa novom funkcijom.

- Nisam primljen kao član SNS, već kao neko ko ima 30 godina iskustva.Radoslav Pavlović je autor „Šovinističke farse”, a po njegovom scenariju je snimljeno 13 epizoda serije „Moj rođak sa sela”. Inače, Pavlović je nedavno žestoko kritikovao film „Sveti Georgije ubiva aždahu”, koji po njegovom mišljenju predstavlja istorijski falsifikat.

A. N.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi