Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Fond za podršku medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 03. 2009.

Izvor: Pres

Fond za podršku medijima


BEOGRAD - Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Nadežda Gaće izjavila je juče, na okruglom stolu Kriza i mediji, da očekuje formiranje Fonda za podršku medijima i novinarima i najavila da postoji mogućnost da i država podrži taj fond.

- Ukoliko država pomogne fond, ne može se očekivati da mi postanemo produžena ruka države - naglasila je Nadežda Gaće.Glavni urednik dnevnog lista Press Dragan Vučićević rekao je da bi bilo dobro da „Vlada Srbije donese uredbu o vremenski ograničenom oglašavanju akcizne robe“: - Predložio sam da pravo na oglašavanje alkoholnih pića i cigareta dobiju medijske kuće koje postoje duže od godinu dana i pisani mediji čiji je tiraž veći od 50.000.

FONET

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi