Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  98 godina Radio Beograda - Iz veka u vek
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 09. 2022.

Autor: RTS Izvor: RTS

98 godina Radio Beograda - Iz veka u vek

Prvog oktobra 1924. godine, pokretanjem programa stanice „Beograd-Rakovica", počelo je ispisivanje živopisne istorije Radio Beograda, koji je tokom decenija izrastao u nacionalnu, kulturnu i medijsku ustanovu najvišeg ranga

Na svečanosti koja će biti održana u Studiju 6 Radio Beograda u petak, 30. septembra u 12 časova biće uručene godišnje nagrade „Zlatni mikrofon" zaslužnim pojedincima za višegodišnji rad, stvaralaštvo, doprinos kvalitetu i slušanosti programa, kao i studentske nagrade „Neda Depolo", koje program kulture i umetnosti Radio Beograd 2 već 17 godina dodeljuje za kreativni doprinos radio-izrazu.

Direktan prenos svečanosti iz Kamene sale Radio Beograda možete pratiti na talasima Radio Beograda 2 u petak, 30. septembra u 12 časova.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi