Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Knjiga o ljubavi prema novinarstvu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 05. 2012.

Autor: B. P. Izvor: Pravda

Knjiga o ljubavi prema novinarstvu

U Pres centru Udruženja novinara Srbije održana je promocija knjige „Traka jednog veka" Momčila Boškovića, dugogodišnjeg novinara i urednika Radio Beograda i dopisnika američkih radiostanica iz Beograda.

Knjiga, za koju autor kaže da može da se posmatra i kao vrsta romana, govori o njegovom životnom putu i 50godišnjoj karijeri.

- Pola veka je stalo u ovu knjigu i sve je brzo prošlo. To je i priča o novinarstvu, koje i dan danas volim. I dalje radim, nisam otišao u penziju. To je uostalom, posao koji se ne može raditi površno i morate mu se posvetiti potpuno, a ja mu se već decenijama posvećujem, sa istim žarom kao kada sam počinjao karijeru - rekao je Bošković za „Pravdu".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi