Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Priznanje našoj Asocijaciji medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 05. 2012.

Izvor: Blic

Priznanje našoj Asocijaciji medija

Izvršni komitet Evropske asocijacije novinskih izdavača odlučio je juče u Nikoziji da narednu Generalnu skupštinu održi dogodine u Beogradu.

Domaćin najveće evropske novinske asocijacije u maju 2013. će biti Upravni odbor Asocijacije medija, najveće i najznačajnije medijske asocijacije u zemlji.

Evropska asocijacija novinskih izdavača (ENPA) je neprofitna asocijacija koja predstavlja interese novina na svim nivoima u EU, preko 5.200 nacionalnih, regionalnih i lokalnih novina koje se štampaju u 23 zemlje Evropske unije plus Norveškoj, Švajcarskoj i Srbiji.

Članice ENPA dnevno prodaju preko 150 miliona primeraka novina koje pročita više od 300 miliona čitalaca širom Evrope.

Procenjuje se da su prihodi koje je ostvarila novinska industrija u EU tokom 2011. dostigli iznos od 36 milijardi evra. U radu Generalne skupštine ENPA koja je završena na Kipru, srpsku Asocijaciju medija predstavljao je izvršni direktor Zoran Papić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi